Komparácia ekonomickej efektívnosti podporených a nepodporených poľnohospodárskych subjektov vybranými typmi dotácií - Štulrajter, Zdeno
Hodnotenie výkonnosti odvetvia z pohľadu produktivity a efektivity poľnohospodárskej prvovýroby vo vzťahu k dvom dotačným titulom pomocou špecifických indikátorov.