Niekoľko poznámok k rozsahu náhrady škody a jej limitácie v obchodnom práve - Dufalová, Lenka
Analýza otázok týkajúcich sa právnej úpravy rozsahu náhrady škody v obchodnom práve s akcentom na výklad pojmu skutočná škoda. Definícia abstraktného ušlého zisku.