Obecná samospráva a jej ústavnoprávne aspekty - Trellová, Lívia
Analýza obecnej samosprávy z pohľadu ústavnoprávnej úpravy Slovenskej republiky. Normotvornej právomoci a pôsobnosti na úrovni obcí. Analýza vybraných oprávnení starostu obce ako orgánu obce a ich ústavnoprávne aspekty.