Prehľadnosť väzieb medzi aktérmi v insolvenčnom konaní - Kačaljak, Matej
Analýza problému kolúzie medzi jednotlivými aktérmi v insolvenčnom konaní a dostupné nástroje na jej odhaľovanie v kontexte globalizácie a možnosti presunu, resp. zdanlivého presunu podnikateľských aktivít do spločnosti v daňových rajoch.