Analýza vybraných ukazovateľov demografie podnikov na Slovensku v rokoch 2008 – 2014 - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Analýza vybraných ukazovateľov demografie podnikov. Vývoj a štruktúra počtu aktívnych, vzniknutých a zaniknutých podnikov na Slovensku v rokoch 2008 – 2014. Štruktúra týchto ukazovateľov podľa krajov.