Selected ART Products - Catastrophe Bonds - Simonka, Zsolt, 1974-
Alternatívny prevod rizika (ART) - použitie iných techník než tradičného poistenia a zaistenia na poskytnutie rizikových subjektov s pokrytím alebo ochranou. Dve hlavné skupiny produktov ART. Burzové a mimoburzové poistné deriváty. Katastrofické dlhopisy. Štruktúra katastrofických dlhopisov.