Optimalizácia linky podpory prostredníctvom rozhodovacích stromov - Brezina, Ivan, 1963-
Možnosti usporiadania volieb prostredníctvom rôznych variantov rozhodovacích stromov. Následne ponúka možnosť vybrať variant, ktorý bude umožňovať usporiadať voľby s najkratším priemerným časom čakania.