Udelenie medaily prof. Brišku prof. Ing. Božene Soukupovej, PhD. - Tumpach, Miloš, 1970-
Pri príležitosti výročia osláv vzniku Fakulty hospodárskej informatiky prevzala z rúk dekana fakulty prof. Ing. Ivana Brezinu, CSc. Medailu prof. Brišku prof. Božena Soukupová, emeritná profesorka Ekonomickej univerzity v Bratislave.