Vysielanie zamestnancov škôl a školských zariadení na pracovné cesty - Konečná Veverková, Ingrid
Definícia pojmu „pracovná cesta“ podľa zákona č. 283/2002 Z. z. o cestovných náhradách. Oprávnenie vyslať zamestnanca na pracovnú cestu podľa §57 Zákonníka práce. Zákonné podmienky pracovnej cesty. Spôsob a forma vyslania zamestnanca na pracovnú cestu. Vzor príkazu na tuzemskú pracovnú cestu.