Autoregulatívne učenie - Zelina, Miron
Opis modelu sebaregulujúceho učenia a poukázanie na dôležité zručnosti na ceste k sebariadeniu. Predstavenie modelu nácviku autoregulácie a jeho základných päť krokov. Objasnenie, čo je to metakognícia ako kľúčová a rozhodujúca zručnosť k efektívnemu učeniu a poznávaniu. Podmienky pre autoregulatívne učenie, ktoré sú dôležité pre učiteľa.