Príležitosti a riziká implementácie franchisingu v podniku rýchleho občerstvenia - Veszprémi Sirotková, Anna, 1966-
Gastronómia a trendy v súčasnej gastronómii. Vybrané právne aspekty franšízingu. Dohoda o mlčanlivosti - NDA: Non-Disclosure Agreement. Zmluva o uzavretí budúcej zmuvy. Franšízingová zmluva. Licenčná zmluva na ochrannú známku. Európsky etický kódex franšízingu. Porovnanie fast-food reštaurácií McDonald’s (franšízingová reštaurácia) a Tiffany Favorite Food (nezávislý podnik) v Banskej Bystrici na základe vybraných kritérií. Swot analýzy reštaurácií. Výhody franšízingu pre franšízora podľa Slovenskej franšízingovej asociácie.