Postoj k zodpovednému podnikaniu firiem v kakaovom priemysle - Škorvagová, Simona
Hlavné piliere kakaového priemyslu: environmentálny, ekonomický a sociálny pilier. Postoj Lyra Chocolate k spoločenskej zodpovednosti firiem. Dovoz kakaa na výrobu čokolády z Kolumbie, Ekvádoru. Formy zodpovedného podnikania spoločnosti Lyra Chocolate. Etický kódex spoločnosti.