Spotrebiteľské vnímanie influencer marketingu - Žák, Štefan, 1971-
Marketing a nástroje sociálnych médií. Efektívna komunikácia. Dôležitosť chápania potrieb a správania zákaznikov. Influencer marketing. Možnosti spolupráce s influencermi. Slovenskí influenceri. Prieskum orientovaný na vplyv influencer marketingu na spotrebiteľov.