Mzdové veličiny od 1. 1. 2019 - Danajovičová, Katarína
Minimálna mzda a minimálne mzdové nároky na rok 2019. Vývoj minimálnej mzdy na Slovensku za roky 2011-2019. Ilustračné príklady k danej problematike.