Sponzorstvo v účtovníctve a v zákone o dani z príjmov - Oravcová, Martina
Darovanie, reklama, sponzoring. Zmluva o sponzorstve v športe. Sponzorské ako daňový výdavok u sponzora. Príjem zo sponzorského u sponzorovaného. Sponzorské v podvojnom účtovnícve. Sponzorské v jednoduchom účtovníctve. Zahrňovanie sponzorského do základu dane u sponzorovaného. Praktické príklady.