Diskriminácia dôchodcov pri platení preddavkov na daň - Drozd, Marián
Uplatnenie nezdaniteľnej časti základu dane pri výpočte preddavkov u podnikateľov - fyzických osôb, ktorí sú poberateľmi dôchodku. Praktické príklady.