Infozákon vo svetle novej legislatívy o ochrane osobných údajov - Mičudová, Tatiana
Platnosť zákona č. 211/2000 Z. z. o slobode informácií a o zmene a doplnení niektorých zákonov a slobodný prístup k informáciám. Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Povinnosť sprístupňovať informácie. Pojem osobné údaje. Zverejňovanie faktúr, zmlúv a objednávok. Výnimky z ochrany osobných údajov. Vybavenie žiadosti o sprístupnenie informácie. Ďalšie zverejnenie/poskytnutie získaných údajov žiadateľom.