Spotrebiteľský etnocentrizmus na Slovensku - Čvirik, Marián, 1992-
Vplyv spotrebiteľského etnocentrizmu na slovenských spotrebiteľov. Vzorka 204 respondentov - kvantitatívnym prístup prostredníctvom priamej distribúcie a online dotazník. Ako nástroj na meranie bola použitá modifikovaná verzia CETSCALE.