Impact of Institutional Enviroment on the Existence of Fast-Growing Business in Time of Economic Disturbances - Valenteová, Katarína
Jedným z hlavných cieľov a výsledkom hospodárskej krízy je obnovenie hospodárskeho rastu a tvorba pracovných miest. Hospodársky rast a zamestnanosť možno dosiahnuť vytváraním podmienok pre zvýšenie podnikateľskej konkurencieschopnosti. Vyjadrený predpoklad, že existuje pozitívny vzťah medzi ekonomickou slobodou, inováciami a podielom vysoko rastúcich podnikov.