Spotrebiteľské správanie seniorov a generácie Y v oblasti mobilného zdravia - Klepochová, Dagmar, 1968-
Parciálne výsledky výskumnej štúdie zameranej na identifikáciu postojov k používaniu mobilných aplikácií na kontrolu zdravia a s tým súvisiace spotrebiteľské správanie vo vybranom segmente seniorov a generácie Y na Slovensku.