Revolúcia 3D tlače - Švardová, Viktória, 1991-
Aditívna technológia predstavuje proces, pri ktorom rôzne objekty vznikajú vrstvením. Tento proces sa okrem iného nazýva aj 3D tlač, kde 3D objekty vznikajú pomocou aditívneho procesu kde sa na seba navrstvujú rôzne 2D tvary. História aditívnej technológie. Pozitíva aditívnej technológie. Tradičný dodávateľský reťazec vs. 3D tlač. Využitie 3D tlače.