Číslo, ktoré nás zaujalo - Kališ, Richard, 1991-
Viac ako štvrťstoročie nezažila Austrália recesiu. V roku 2017 sa preto stala držiteľom titulu pre najdlhšie rastúcu ekonomiku bez poklesu HDP v aspoň dvoch po sebe nasledujúcich kvartáloch.