Zpětnou logistiku vylepší standardizace - Skoták, Jaroslav
S nástupom e-commerce došlo k výraznému nárastu reverznej logistiky. Táto oblasť častokrát rozhoduje o ziskovosti obchodných spoločností. Reverzná logistika býva náročná na odbornosť pracovných síl a procesy spojené s vracaním tovaru sú nákladné. Päť primárnych príčin spätných tokov. Spôsoby, ako znížiť náklady súviace s reverznou logistikou (revitalizácia výrobkov, zľavy, centrálne zberné miesto a pod.).