Modernizácia vzdelávania v oblasti účtovníctva na obchodných akadémiách prostredníctvom projektového vyučovania a prípadových štúdií - Novák, Jaromír, 1978-
Modernizácia výučby účtovníctva na obchodných akadémiách. Zameranie sa na prípadové štúdie a projektové vyučovanie a na ich možné využitie v témach súvisiacich s účtovníctvom.