Analýza vývoja kapitálového trhu v Slovenskej republike za rok 2018 - Badura, Peter, 1978-
Objem obchodov s cennými papiermi na kapitálovom trhu v SR. Percentuálny pomer obchodov s akciami a dlhopismi v jednotlivých mesiacoch roka 2018. Akciový trh v SR. Váhy jednotlivých akciových titulov v indexe SAX k septembru 2018. Korelačná analýza indexu SAX a vybraných akciových indexov iných krajín. Objem obchodov s akciami podľa jednotlivých trhov v r. 2018. Slovenské spoločnosti a akciový trh.