Zadlženosť podnikov v Slovenskej republike a vzťah ku finančnému a kapitálovému trhu - Moravčíková, Elena, 1967-
Finančná a kapitálová štruktúra podniku. Členenie kapitálu. Vlastný a cudzí kapitál. Dôvody popužitia cudzieho kapitálu. Cash pooling ako jedna z foriem krátkodobého financovania. Vývoj zadlženosti podnikov v SR podľa jednotlivých právnych foriem podnikov (2013-2016).