Vplyv daňových výnosov na udržateľnosť verejných financií po poslednej globálnej finančnej kríze - Vavrová, Katarína, 1960-
Daňové výnosy ako najdôležitejšia príjmová položka verejnej správy. Prognóza vývoja daňových výnosov. Odhad daňových a odvodových príjmov oproti septembru 2017 so zobrazením jednotlivých vplyvov (prognóza do roku 2020). Odhad jednotlivých daní. Vplyv zmeny odhadu úspešnosti výberu na prognózu daní. Prehľad dane z medzinárodného obchodu a transakcií. Zdanenie kapitálu celkom, podiel jednotlivých daní v krajinách V4. Osobitný odvod finančných inštitúcií.