Evaluation of Macroeconomic Position of Chosen EU Countries - Manová, Eva, 1957-
Klástrová analýza makroekonomickej pozície vybraných krajín EÚ. Výsledky klastrov a priemerné hodnoty indexov v klastroch vyjadrujú situáciu v jednotlivých štátoch a reakcia na krízu a geopolitickú situáciu v jednotnej Európe.