Nedokonalá konkurencia na trhu a jej vplyv na tvorbu cien - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Tvorba cien v podmienkach monopolu a oligopolu. Cenotvorba prirodzeného monopolu. Podpora hospodárskej súťaže a jej vplyv na cenotvorbu.