Daň z nehnuteľností v roku 2019 - Ištóková, Iveta
Povinnosť podať priznanie alebo čiastkové priznanie. Daň z pozemkov. Daň zo stavieb. Daň z bytov. Úľavy na dani z nehnuteľností. Vznik daňovej povinnosti. Zánik daňovej povinnosti. Praktické príklady.