Zapojenie dobrovoľníkov do prípravy a realizácie podujatí v cestovnom ruchu na Slovensku z pohľadu organizátorov - Pompurová, Kristína
Význam dobrovoľníckeho cestovného ruchu. Dobrovoľnícky cestovný ruch v literatúre. Dotazníkový prieskum, ktorého cieľom bolo preskúmať, do akej miery organizátori podujatí na Slovensku zapájajú do prípravy a realizácie podujatí dobrovoľníkov a zhodnotiť úroveň profesionalizácie práce s dobrovoľníkmi s dôrazom na dobrovoľníkov v cestovnom ruchu.