Oceňovanie vybraných účtovných prípadov nadobudnutia majetku účtovnej jednotky v roku 2018 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Stanovenie reálnej hodnoty jednotlivej zložky majetku alebo záväzkov alebo súboru rovnorodých zložiek majetku alebo súboru rovnorodých zložiek záväzkov podľa zákona o účtovníctve.