Kapitálové spoločnosti na Slovensku, v Nemecku a v Rusku - Knapková, Miroslava
Komparatívne štúdie zamerané na slovenské, nemecké a ruské kapitálové spoločnosti. Harmonizácia a unifikácia korporátneho práva v Európskej únii. Obchodné vzťahy medzi Európskou úniou a Ruskom. Kapitálové obchodné spoločnosti na Slovensku. Základné charakteristiky kapitálových obchodných spoločností na Slovensku. Kapitálové obchodné spoločnosti v Nemecku. Kapitálové obchodné spoločnosti v Rusku.