Zmiernenie starnutia obyvateľstva – nezaujímavý cieľ pre (rodinnú) politiku v Slovenskej republike? - Košta, Ján
Výzvy demografického vývoja na Slovensku pre zmeny v rodinnej politike. Porovnanie hlavných parametrov rodinných politík vo vybraných krajinách EÚ.