Zrušenie a likvidácia obchodnej spoločnosti z právneho, účtovného a daňového hľadiska - Kolembus, Anton
Základný právny rámec zrušenia obchodnej spoločnosti. Likvidácia obchodnej spoločnosti. Vstup spoločnosti do likvidácie. Likvidátor spoločnosti. Účtovný pohľad na likvidáciu obchodnej spoločnosti. Daňový pohľad na likvidáciu obchodnej spoločnosti. Daň z príjmov. Praktické príklady.