The Role of Public Policy (with an Emphasis on Economic Growth) in the Modern State - Červená, Karolína
Zistenie vplyvu politiky na hospodárstvo s dôrazom na hospodársky rast a verejné dlhy. Schéma vývoja moderných ekonomík. Schéma tvorby moderného štátu. Priemerný ročný hospodársky rast a výška verejného dlhu podľa jednotlivých krajín.