China’s Trade Competitiveness in the Area of Agricultural Products after the Implementation of the World Trade Organization Commitments - Fojtíková, Lenka
Dôkazy o implementácii obchodných záväzkov Číny do svojho inštitucionálneho a právneho prostredia, ktoré ovplyvnili jeho poľnohospodársky obchod. Index obchodnej bilancie a index uverejnenej komparatívnej výhody. Identifikácia zmien exportnej konkurencieschopnosti Číny v oblasti poľnohospodárskych výrobkov v rokoch 2001 až 2015.