Ponuka služieb pre rodiny s deťmi vo vybraných hoteloch na Slovensku - Mazúchová, Ľudmila
Služby hotelov zamerané na rodiny s deťmi. Výsledky dotazníkového prieskumu, do ktorého boli zapojené sieťové aj nezávislé hotely. Veková kategória detí v skúmaných hoteloch. Stupeň priateľskosti k deťom v skúmaných hoteloch. Ponúkané služby pre rodiny s deťmi. Vybavenie hotelovej izby pre deti v skúmaných hoteloch. Doplnkové služby pre deti. Bezpečnostné opatrenia v skúmaných hoteloch.