Podpora domácich výrobcov je pre nás prirodzená - Kapitánová, Tatiana
Predstavenie regionálneho výrobcu Sintra. Spoločnosť Sintra pred takmer dvadsiatimi rokmi odkúpila popradskú časť štátneho podniku Zdroj Košice. Okrem veľkoobchodu, ôsmich predajní a troch stoviek zamestnancov prevzala na seba aj jeho záväzky, vrátane dodávateľských zmlúv, ktoré mal závod uzavreté výhradne so slovenskými dodávateľmi potravín. Dnes je toto číslo menšie, ale slovenským dodávateľom patrí na pultoch tatranskej siete potravín významné miesto.