Návod ke sjednání kybernetického pojištění - Mesršmíd, Jaroslav
Dôraz na kybernetickú bezpečnosť v Európskej únii. Balík reformných opatrení pre kybernetickú bezpečnosť v EÚ. Kybernetické poistenie - súčasný stav a budúcnosť. Príprava na kybernetické poistenie - publikácia európskej asociácie pôsobiacej v oblasti poisťovníctva.