Hodnota odložených daní v ziskoch podniku - Harumová, Anna, 1955-
Odložená daň z príjmov je vo všeobecnosti nástroj účtovníctva, ktorým sa objektivizuje výsledok hospodárenia po zdanení daňou z príjmov. Súvisí najmä s rozdielnym pohľadom na výšku dane z príjmov v sumári, v bežnom účtovnom a zdaňovacom období, v účtovníctve a podľa zákona o dani z príjmov. Súčasný stav riešenej problematiky a podstata vzniku odložených daní v podniku.