<The> Success of Peer Review Evaluation in University Research Funding – the Case Study from Slovakia - Lešková, Alexandra, 1990-
Mechanizmus verejného financovania excelentnosti. Hodnotenie výskumu: odborné posudzovanie (recenzovanie, peer review), bibliometrické techniky. Odborné posudzovanie vo Vedeckej grantovej agentúre (VEGA). Bibliometrická analýza 357 grantov VEGA pridelených v roku 2009 verejným univerzitám.