Slovenský milionár: podnikavý päťdesiatnik rád investuje s vášňou
Investičné návyky, ktoré preferujú v praxi dolároví milionári na Slovensku. TOP zistenia o slovenskom dolárovom milionárovi. Skladba investičného portfólia milionárov. Najzaujímavejšie investície v porovnaní ČR vs. SR.