Kľúčové determinanty ochrany spotrebiteľov - Kissová, Jana, 1979-
Príspevok sa zaoberá možnosťami ochrany spotrebiteľov v rámci spotrebiteľskej politiky. Podstatné faktory ovplyvňujúce ich bezpečnosť, ochranu a spotrebiteľské povedomie. Prehľad o spotrebiteľských správach.