Komparace komunikace na Facebooku: příklad z marketingu univerzit v ČR - Mihulka, Jan
Prieskum komunikácie 24 českých univerzít na Facebooku. Meranie efektívnosti využívania stránok univerzít na sociálnej sieti. Sledovanie miery zapojenia (engagement rate). Kvalitatívne hodnotenie najlepších príspevkov.