European Integration in the Aftermath of the Debt Crisis - Hartwell, Christopher A.
Editoriál k špeciálnemu vydaniu časopisu "Journal of Economic Policy Reform". Stručné zhodnotenie stavu v pokrízovom období v EÚ, dôsledkov dlhovej krízy a článkov z tohto špeciálneho čísla.