9 strategií, jak zvýšit motivovanost a produktivitu zaměstnanců - Watson, Ivana
Vymedzenie pojmu motivácia pracovníkov. Miera motivácie, jej význam. Náklady demotivovanosti a negatívne (toxické) prostredie. 9 pilierov motivácie.