Non-compositional Lexical Expressions Mentally Stored by English Independent Users - Hrdličková, Zuzana
Prieskum slovnej zásoby na konktrétnych používateľoch pred a po rozšírení ich slovníka všeobecnej a obchodnej angličtiny pomocou štatistickej analýzy.