Riadenie rizika projektov - Rybárová, Daniela, 1967-
Riadenie rizika je neoddeliteľnou súčasťou dobrého riadenia. Je to opakujúci sa proces, ktorý je najlepšie začlenený do existujúcich postupov alebo obchodných procesov. Môže sa uplatňovať riadenie rizík na celú organizáciu, v mnohých oblastiach a úrovniach, ako aj k špecifickým funkciám, projektom a aktivitám.