Diversification as a Tool to Increase Energy Security - Bašová, Alena, 1961-
Význam diverzifikácie v plynárenstve na Slovensku. Analýza trhu so zemným plynom. Energetická bezpečnosť. Náklady na energetickú bezpečnosť v Slovenskej republike.